Rojstnodnevno presenečenje / Birthday surprise

Dan se je začel precej zgodaj. Nekaj minut po Žigovem odhodu v službo je k meni v posteljo splezala gospodična G. Uf, pa tako prijetno bi bilo še malo poležati. Ni trajalo dolgo, ko je tudi gospodična N odprla oči in hop... nastopil je čas za vstajanje. Je bilo kar prav tako, saj smo imele veliko dela. Danes je namreč Žigov rojstni dan. Po zajtrku smo se zatopile v kuharske knjige. Gospodična G je izbrala torto in odhitele smo v trgovino po sestavine. Na oddelku DOMAČA PEKA smo se kar nekaj časa prestopale preden smo našle vse potrebno.
Doma je gospodična N, utrujena od nakupovanja, zadremala, z gospodično G pa sva se lotili dela.

The day has started a little too early for my taste. Few minutes after my husband's departure to work, came Miss G (the first number on the clock was still 6). Not long after that Miss N opened her eyes... time for getting up. Well, we had a lot of work to do, so it was OK to be an early bird today. It's my husband's birthday today. Yay! Happy birthday, love!
After breakfast we dipped into cookery books to find the best cake. After that we rushed to the local store to get all +ingredients.
When Miss N had her little nap, me and Miss G got to work.Kdor bo dobil v kosu torte jajčno lupino, bo dobil poljubček od gospodične G :o)
The one who gets a piece of egg shell in his cake, gets a kiss from Miss G :o)

Še pekač namastim... / Let's grease the pan...

Med peko je nastala tale mojstrovina za očita.
While the cake was in the oven, Miss G drew this masterpiece. I love her soft pastel drawings.

Torta morda res ni paša za oči... ampak dobra je pa bila.
Well the cake might not look nice... but it was yummmy.

Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
Ups. Po tem vašem presenečenju za očita, mam jaz kar mal slabo vest, ker se nič ne potrudim za rojstne dneve. Bravo punce!Oči vse najboljše.

Katja
Oseba Jikkes sporoča …
A happy birthday to your husband!

I love the drawing too....nice colors.

Love,
Maureen
Oseba Anonimni sporoča …
Vse najboljše, Žiga. In gospodična G, tvoje slikce so vsak dan boljše. Bravo
babica