Prvi dnevi po prihodu domov so vedno naporni. No, morda je ta beseda malo premočna. Dnevi so polni. Malčici ponovno spoznavata dom in vrt, vse igrače so nove, hiša je polna presenečenj in skritih kotičkov primernih za skrivanje... Do svoje ustvarjalnice sploh še prišla nisem. Raje sploh ne stopim vanjo, ker bi me kot magnet potegnilo za šivalni stroj, pa nimam časa zanj. Vem pa, da se ne bom mogla dolgo zadrževati, kajti sem ena od srečnic, ki je dobila zavoj blaga in trakov za kostum. Tako dobre podobe se mi prikazujejo v mislih, ko gledam ta zlati kup na mizi, da ne bom dolgo mirovala. Skica, kroj in šivanje... Do zime bo zagotovo nekaj nastalo :o)Ampak sedaj je še poletje in sončne dneve preživljamo na vrtu. Čofotanje v bazenčku in obiranje grmičkov borovnic ter malin je naša glavna naloga. Pridite in se nam pridružite!
Lep vikend vam želim. Hurrayic: dress-up giveaway
.
First days at home are bussy and I'm so sorry that I can't show you any of my lovely craft product... there isn't any. But I can show you my latest giveaway prize. Great, isn't it! I love it. I have so many great images in my mind and I will make the best dress-up outfit ever! Soon! I promise :o)
But now I'm bussy splashing in the wee swimming pool with my girls, exploring the garden anh house (everything is new) and dusting our rooms. Not a very pleasant work since I'm alergic to dust. But it must be done.
And don't forget, the cutest giveaway ever!!!!!!!!!!!!!!
Good luck and have a lovely weekend!

Komentarji