V službi z mamico in očkom / At work with mummy and daddy

Advent : dan 2

Days of Advent: 2


Vem, vem, morali bi si urejati pričeske, pa sem se premislila. Namesto tega je šla gospodična G z menoj v službo in bila cel dan v razredu z učenci.
Gospodična N je preživela dan z očkom pri njegovem delu.

I know, I knowthere should be some funny hairstyle, but instead, I decided to change the activity into. spending time at work with mum and dad. Miss G went to school with me and Miss N stayed with her father.

Celo dopoldne smo ustvarjali, delali lizike in krasili šolo. Gospodična G je sklenila, da sploh en bo več hodila v vrtec, ker je že dovolj velika za šolo :o)

We had so much fun in school - making lollipops, crafting and decorating the halls. Miss g said that she is big enough to go to school every day!


Komentarji

Oseba Suzy sporoča …
Mogoče je bila ta nagrada še boljša od urejanja pričesk.
Oseba MarikaGabez sporoča …
Super pogruntavščina.
Oseba moi sporoča …
O, kulske lizalke!
In dan v mamimi/očkovi službi je super nagrada.
Oseba VSE DOBRO sporoča …
Kako se naredijo te mavrične lizalke :o))) Izdaš recept ...
Oseba Anja sporoča …
Kupiš trde bonbone (ne smejo biti polnjeni). Položiš jih na peki papir. Daš v pečico na 200stopinj, pustiš noter 5-10 min in ves čas spremljaš. Ko se začne topiti vzameš takoj ven, potisneš noter špilo in pustiš da se ohladi. Potem vzameš s peki papirja in poližeš...
Mi smo delali s šparovimi bonboni in so se kar hitro začeli topiti, 505 s črto pa kasneje, zato je važno, da delaš z eno vrsto.