Trenutek za nakupovanje / A moment to shop


Pri nakupovanju sicer redko začutim kakšno blazno navdušenje, ampak tokrat je bilo drugače. Odkrila sem namreč trgovinico z rabljenimi oblačili (a nimajo simpatičnega znakca?) in tukaj se najdejo tudi pravi biserčki.  Recimo dolgo črno krilo z izvezenimo zlatimi pticami po celem spodnjem robu. Uau, vam povem... malo mi je sicer ozka, ampak možnosti je toliko, da bo še nekaj časa visela na steni moje šivalnice, potem se bom pa odločila, kaj narediti. 
Ja, držim se svoje novoletne obljube, ne kupujem novih oblačil, ampak rabljena :o)


I rarely feel any special enthusiasm for shopping, but this time was different. There is a new  secondhand shop in Ljubljana (they have really cute sign, don't you think?) any I found few wonderful pieces today... like this long black skirt with golden birds on the lower edge. I love it. It's a little tight around my waist but I don't care. There are so many other possibilities how to use it.

Komentarji

Oseba HRANDICA sporoča …
Čudovit izvezen vzorček. Mora biti res posebna oblekica v celoti.
Fino, da obstajajo takšne trgovonice tudi z oblekami.Tudi tukaj je ena, a je še nisem obiskala.
Znakec pa nosi pravo simboliko trgovine.
Oseba VSE DOBRO sporoča …
Mogoče pa jo preurediš v oblekco ... trgovina ima pa res krasen znak ... nadvse mi je všeč, da se držiš svojih zaobljub in tudi jaz menim, da se v takšnih trgovinah najdejo biserčki in da so tam stvari, ki prav čakajo na dotično osebo ...

Sem vesela zate tudi jaz ...
Oseba elizabeth sporoča …
repurposing - i love that!
i love using found clothing and fabric to make something else. :)
Oseba MarikaGabez sporoča …
Zelo lep motiv.
Tudi meni je všeč, da se držiš obljube.
Oseba Helena sporoča …
Ravno včeraj sem sestri, ki ima veliko družino nesla tri zvrhane vrečke rabljenih oblačil. Težko opisati veselje, ko sta si deklici oblačili tunike in krilca eno čez drugo :)
Super, ker imate takšno trgovino. In kar si kupila, je krasno že zaradi vzorca.
Oseba Vladuška sporoča …
U tale vzorček je pa res krasen, tole krilo mora biti res čudovito. Verjamem, pa da boš ti še nekaj dodatno oplemenitila.
Oseba vesna sporoča …
Fino.A lahko prosim poveš, kje je ta trgovinica?V ljubljani je bila ena zelo lušna, "Kamrica" pa se žal ni obneslo.Tudi mene zelo veselijo take najdbe in predelave rabljenih oblaćil.
Oseba Anja sporoča …
Trgovinca je v BTC-ju, imenuje se Gvant. Sem dodala link v objavi.
lp
Oseba vesna sporoča …
hvala ;)