Zbirke


Z malim bolnikom sva doma.
Rešujeva nalogice v otroških revijah, reževa in lepiva, bereva pravljice, igrava domine in urejave take in drugačne zbirke.
Začela sva z zbirko otroških revij, nadaljevala z avtomobilčki, sestavljankami, danes pa sva uredila še zbirko majhnih plastičnih  igrač. Strašno veliko dela imava.
In ko Malega B kakšna zbirka dovolj prevzame, da pozabi na kihanje in kašljanje, se jaz tiho umaknem med svoje zbirke :o)
Leseni krogci in barvice... o, veselje :o)


Komentarji

Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Meni so tvoje risbe zelo všeč, lesene krogce pa poznam, res so čudovit material za imet v žepu, polepljen s servetkom, porisan, popisa, obžgan ali kar tak. Ti tvoji imajo še eno dodatno sporočilo, eno čisto posebno prijazno energijo sevajo. In barvice imaš super!
Oseba Vladuška sporoča …
Uživata torej in kako lepo se znaš potopiti v svoj svet.
Oseba Valentina B sporoča …
Tako zelo mi je všeč tvoja zbirka lesenih krgcev! :)
Preprosto čudovito.
Oseba Anonimni sporoča …
tudi moj B(mislim, da si delita eno lepo ime) kašlja in kiha.
že ves teden sestavljava legice. ponoči jih sanjam, priznam!
:)

Oseba veverca sporoča …
joj anja, a to ti rišeš na krogce?? fuuul je lepo! krasno za obeske takšne in drugačne (okoli vratu, na smrečici, v girlandi za na steno...). zelo cort!
Oseba Anonimni sporoča …
A tole nastane z navadnimi barvicami (ker jih vidim na sliki)? Zelo lepo... želim si, da bi imela tudi sama talent za tovrtsno ustvrjanje, pa imam žal ne samo dve, ampak se mi zdi, da včasih kar tri leve roke :)
Katja
Oseba Anja sporoča …
Z navadnimi barvicami izpod moje roke. Potem jih še polakiram z akrilnim sprejem ali pa kar premažem z lepilom za les.