36/52 Sobotne drobtinice


Nekako se mi dogaja, da po kosilu pozabim na fotoaparat. Dopoldne mi še uspe narediti nekaj posnetkov, potem pa je konec. To bom morala popraviti. 

To soboto smo se zbudili ob zvokih postavljanja stojnic. Zgodnja ura je bila to in še kako sem vesela, da lahko zaspim nazaj. Moj dragi namreč te super sposobnosti nima in nato je moral vstati ob 6h. No pa tudi Mali B ga je poklical, da je čas za jutranjo telovadbo.


Po tem, ko sem se še dodatno nadremala sem si privoščila skok do butikca za zamenjavo oblačil. Za gospodično N sem dobila luštno majčko z ovčkami. Vam povem, da je izmenjava oblačil prav fantastična pogruntavščina. Če še nsite bili, pokukajte na stran Ekologov brez meja. Mislim, da je prav jutri, torej v sredo, izmenjava v Ljubljani na Waldorfski šoli.

Ok, nazaj k soboti.
Pred kosilom smo se povzpeli na gradič, lovili metulje in si ogledali razstavo o zgodovini našega mesta.

 Doma sem nato uspela pospraviti stanovanje in ga pripraviti na nedeljsko otvoritev. Sicer še marsikaj manjka, ampak ga nekako ne moreva več držati zavitega v tančico skrivnosti :o)
Popoldne sva tako z Žigom pripravljala hrano za goste, zvečer pa sva na hitro skočila še poslušat Magnifica in Lango. Bili so fantastični!


Komentarji

Oseba Hali sporoča …
Vaše sobote so res polne vsega.Lep pozdrav!
Oseba Sandra sporoča …
Zanimiv blog in zelo lepe fotografije:)
Oseba mihaela sporoča …
Zelo rada pridem pogledat, kaj se vam je zgodilo v soboto! :) Meni ne uspe fotoaparata vzeti s sabo niti dopoldne, ne vem, kako se tega navadit! Hvala za vse!
Oseba veverca sporoča …
kaka fina skledčka!