Dišeča blazinica


Tale objava ima svojo dvojnico, shranjeno med osnutki s popolnoma drugimi besedami.
Včasih se človek pač premisli, a zadeve ne bi izbrisal. In naredi dvojnik. Morda bo nekoč prišel primerjenši trenutek in se bom opogumila.


Kakorkoli, med izdelki ene izmed sobot je tale dišeča blazinica. Ima vse, kar potrebuje ljubka blazinica : ročno vezenje, rdeče srčke s pikami in sivko.
 Pred kratkim mi je namreč pisal dedek Mraz in naročil kup reči. Če želim izpolniti njegovo naročilo, bom morala pošteno prijeti za delo.
Aaah, čudovito delo.


Pa vi, vas je že zagrabilo pričakovanje?
Mene je že. 
In tudi dekleti sta že začeli kazati prve znake. Gospodična G je že napisala prvo pismo. Prijazno in previdno sem ji predlagala, naj ne hiti s pošiljanjem, saj se lahko njene želje še spremenijo. Strinjala se je.
Včasih se mi zdi, da je že velika, da bo stopila iz domišljijskega sveta, potem pa pride s pismom za dedka Mraza in vem, da je še vedno moja majhna deklica, ki začudeno zre v svet poln nasprotij in zmešnjav.





Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Ja, mene je ze nekje vmes zagrabilo, zdaj pa sem se znova malo umirila :) Da me slucajno ne mine, se pred prazniki :) Je pa definitivno, da bo treba razmisljat o tem, kaj vse je treba narediti, ker drugace bo zagotovo zmanjkalo casa. Kako cudovita in pravljicna je tale blazinica.
Oseba Hali sporoča …
Se strinjam z Vladko, dnevi letijo in vsako leto bi decembra malo zadihala, se umirila, kdaj kaj v miru naredila.Pa ne gre...zato ni nič narobe, da take lepotičke kot je tvoja blazinica nastanejo že takrat, ko je zunaj ( nenormalnih) 20 stopinj :-)
Oseba tatajana sporoča …
Mmmmm, kako lepa in igriva blazina.
Nismo še v novem letu...uživamo v topli jeseni :)