nedelja, 31. januar 2016

Nedelja je odličen dan za obdarovanje


Konec leta, torej natančno mesec dni nazaj, je moj blog praznoval rojstni dan.

Marsikaj se mi je v tem času zgodilo, spremenilo, marsikaj me je razveselilo in tudi užalostilo, spoznala sem nove zanimive ljudi, ogromno sem videla, doživela in vi z menoj.

Hvala vsem, ki me prihajate obiskovat in poklepetate z menoj.
Brez vas bi bilo zelo samotno ;o)

 Za vas sem pripravila darilo v katerem so zbrane meni zelo ljube reči: knjiga, pletilke in kuverte za pisma. (Govorim o ustvarjalnem delu mene, ne družinskem.)

V kolikor delite moje male ljubezni in bi vas veselilo prejeti darilo, mi pustite sporočilo in mi povejte, s katerimi tremi predmeti, bi opisali svoj ustvarjalni del sebe.

Časa imate do naslednje nedelje, 7. februarja 2016, do trde noči.

8 komentarjev:

Riba pravi ...

Vse najboljše blogu. :)
Svoj ustvarjalni del mene pa predstavljajo blago, šivalni stroj in pečica - za peko sladic. :)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Vse najboljše, dragi blogec, še na mnoge drobtinice :) Če bi mogla svoj ustvarjalni del izraziti s tremi stvarmi bi izbrala kvačko, barve in fotoaparat. Za blago pa ne vem, kam naj ga vrinem, nekam namesto vejice :)

ime rože pravi ...

Vse najboljše tebi, tvojim ljubim in tvojem blogcu. Tvoje Drobtinice so bile pred mnogimi leti povod in inspiracija tudi za moj blog, spomnim se, da je bil eden prvih mojih "top", kar je še danes.
Tri ustvarjalne reči - nitke, ustvarjalni pripomoček za nitke in svinčnik za čičke čačke. To je kar moja "slabost", da imam roke kar malo težko pri miru in morajo biti vedno v bolj ali manj zaresnem gibanju. Čičkam ko govorim po telefonu, ko pijem kavo, na kavču štrikam, nitke se mi limajo na oblačila in sesalec jih je vedno poln.

Hali pravi ...

Čestitke blog in še na veliko objav!
Mmhm a veš, da si mi dala težko nalogo :-) Ampak zadnje čase je to definitivno papir in peka slaščic in zadnje čase malce zanemarjen nakit :-)

mtka uri pravi ...

vse lepo tebi in tvojim drobtinicam.
in se moji najljubši trije predmeti za moje ljubeznice ... popackan predpasnik - za pobiranje zelisc z vrta in za barvanje, note - za petje in za zlaganje barcic, skarje - za krajsanje las in strizenje filca.

KrisTina Hojnik pravi ...

Drobtinice ... tako prijetno, pomirjujoče in hkrati navdihujoče je prebirati tvoje vrstice, fotografije, ... Hvala zanje!
Trenutno bi izbrala kvačko, iglo za polstenje in volno v različnih oblikah :)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čestitke za blogg rojstni dan, sebe bi opisala s kuverto.
Veliko dajem, a tudi sprejemam in posebni zakladki gredo prav v kuverto. Drobna misel, otroška risba, fotografija,... nato pa v srce.
Lp Tamara

Valentina B pravi ...

Najlepše čestitke ob praznovanju.
Rada se ustavim pri tebi in tvojem blogu.
Tukaj se umirim, preberem kakšno modro misel in napolnim svojo dušo.
Hvala za vse drobtinice, ki jih deliš z nami.
Moje ustvarjalne tri stvari so barve, papir in filc.