sreda, 01. junij 2016

Ko zmanjka čokolade...


...se pojavi čokoladni medvedek.
 
Napišite mi kakšno zanimivo čokoladno misel, ki velja za vas in morda bo medvedek prihlačal prav k vam.
V ponedeljek izžrebam čokomedoljubko.8 komentarjev:

Vladuška pravi ...

čokolada zame ni nekaj s čimer bi se človek basal, ampak nekaj v čimer človek uživa. Uživati pa je možno le takrat, ko zajemaš stvari počasi in ne v prevelikih količinah, sicer postane navada. :)

Po domače, zato izberem kvalitetno in posebno čokolado in si jo privoščim v majhnih količinah. In ko jo jem, si vzamem čas in počasi odkrivam okuse.

Vladuška pravi ...

Tale tvoj čokoladni medved pa je posebej sladek :)

natalija krambera pravi ...

Ni boljšega od dobrega prijatelja, razen dobrega prijatelja s čokolado. Tudi sama se prištevam med čokoljubitelje in da se preveč ne pregrešim držim pravila :"Rozine, lešniki, mandlji, orehi, češnje, jagode in kosi pomaranče, obliti s čokolado, štejejo kot sadje ali oreški, ki so zdravi. Torej jih jej kolikor moreš.";-) Čokoladni medvedek pa je itak sladek za pojest, hvala za tako sladko objavo. Paše in po več diši...

oldpunca pravi ...

Čokolada je zdravilo za dušo. :-) Tole misel sem pred kratkim nekje prebrala in mi je zelo všeč. Tvoj čokoladni medo pa tudi. :-))

Cvetoči travnik pravi ...

Kaj hudo zanimivega glede čokolade bi verjetno napisal moj mož, ki jo več kot ljubi:), meni pa vsake toliko časa košček polepša dan in umiri dušo:) Je pa tvoj medek tako sladek, da ga bo vesela prav vsaka, ki ji bo dodeljen. Lep "čokoladni" pozdravček, Andreja

Anonimni pravi ...

Kdor rad je čokolado ima 80 % možnosti za čokoladne sanje.

Jelka P pravi ...

MMMMM,SLADKI TRENUTKI ZA SLADKO ŽIVLJENJE:)

Valerija pravi ...

Zelo lep čoko - medo in krasno ozadje.