To je moj način recikliranja. / This is my way of recycling.

Poleg obveznega ločenega zbiranja odpadkov, s katerim vas ne bom dolgočasila, je moj najljubši način recikliranja ustvarjanje iz starih / zavrženih / prevelikih / premajhnih / zapacanih... oblačil, prtov, rjuh, posteljnin... Obožujem blago in ker se mi roke zatresejo vedno, ko se s škarjami približam novemu, kupljenemu kosu tkanine, raje predelujem stare. Saj nič ne rečem, novo blago zna biti fantastično, ampak staro ima v sebi še nekaj... nekaj.

Sovica Olga, ki ste jo že spoznali, je narejena iz starih kavbojk. Polnjena je z ostanki polnila (ki ga v tovrstnih tovarnah ponavadi mečejo stran). Novo na njej je le bombažna nit, iz katere so nakvačkana njena krila, oči in nogice.


Besides 'boring' separated collecting of waste (paper, plastic, glass, compost), with which I'm not going to bother you, I love reusing old clothes, table cloths, bedding... I love fabric and making something new from clothes nowbody wears anymore makes me really happy.

Olga the Owl is recycled. She is made from an old jeans.

Komentarji

Oseba maja sporoča …
vau! čudovite ideje in zamisli, ki jih bom lahko uporabila tudi sama, ko bomo v vrtcu ustvarjali. čudovito! sovica olga je res prisrčna.