Pisanje pismo dedku Mrazu / Writing letter to Santa

Advent: dan 11

Days of Advent: 11



Še dobro, da je gospodična G sama pisala seznam želja, saj je bil tako ravno prav dolg. Pisanje je resda zabavno, ampak tako zelo pa tudi ne... je pa gospodična N tudi naredila celo predstavo iz pisanja pisma in ej nos prilepila na list, čeprav običajno riše v bolj pravilni drži.

Ste že napisali pismo dedku Mrazu? Napišite mi zabavno, nenavadno, neverjetno, odštekano željo... med vsemi bom izbrala enega, ki bo dobil teno izmed smrečic desno od gospodične N. Več o njih bom napisala jutri, ko jih bom lahko slikala ob dnevni svetlobi.


It's good that Miss G wrote her list herself - it ended soon enough. Writing is fun, but not so much...
Even Miss N was motivated to draw her letter. Her nose was glued to the paper, even though she usually draws in correct pose.

Did you write your letter? Do you have a funny, unusual, crazy wish? Tell me about it and I choose one who will get one of those trees next to Miss N on the upper photo. I'll tell you more about them tomorrow when I'll get a nice picture of them.


Komentarji

Oseba Suzy sporoča …
hehe. o pa prrovajmo:

Dedek mraz, prosim prinesi mi:
veliko smeha in lepih dogodkov, ljubezni in sreče, da jih bom lahko trosila okrog. Prinesi mi veliikooo časa, da bom lahko delala stvari, ki jih imam rada. Če bom imela vse to, ne rabim čisto nič več :) Pa obljubim, da bom pridna in bom v tem času naredila tudi kako voščilnico zate :)
Oseba Barbi sporoča …
Pa še moje pismo ...

Dragi dedek Mraz,
vsako leto nisem najbolj pridna, ampak se trudim. :) Rada bi, da vsakemu dnevu po četrti uri popoldne dodaš eno uro sonca, ker ne maram po temi hodit iz službe. Če to ni mogoče takoj, bo v redu tudi kasneje. Namesto tega mi lahko v zimskem času prineseš en kup mandarin. Če se le da, naj bodo sladke, sočne, brez pešk in olupljene. Take imam najraje. :)

Sporoči, kdaj se oglasiš, da ti pripravim moje najljubše piškote. Ni nujno, da jih poješ, ker jih imam tudi jaz rada.

Lep pozdrav,
Barbara (saj veš katera)
Oseba Marna sporoča …
Dragi dedek Mraz!

Jaz bi pa za začetek imela eno veliko čokolado z lešniki (celimi) ... potem pa še samo to, da se mi uresniči "projekt", ki ga imam v načrtu za naslednje leto. No, pravzaprav sta v tem trenutku kar dve taki stvari, ki si ju želim. Ti že veš, za kaj gre. Vem, da ju nikjer ne boš mogel kupit, ampak saj veš: "To kar lahko kupiš, ni nujno, kar za lepše življenje tudi potrebuješ." Zelo ti bom hvaležna! :)

Marna
Oseba Hali sporoča …
Dragi dedek Mraz!
Za letos see prepozna, za drugo leto te prosim, da mi podariš veliko prostih uric od (vsaj) Miklavževega dneva dalje. 1X bi imela rada bolj umirjen december.
Oseba VSE DOBRO sporoča …
Draga Anja napisala si najbolj zabavno, nenavadno, neverjetno, odštekano željo ...

Dragi dobri mož decembra, pa naj si Miklavž, Dedek Mraz ali Božiček ...

- najprej prosim za pridnost, marljivost in poslušnost mojih otrok :o)))

- prosim razsvetli člane našega brloga, da bodo končno doumeli, da imam od vseh "domačih opravil" v brlogu najraje USTVARJANJE IN BRANJE PRAVLJIC in da je VSE OSTALO povezano s kuhanjem, pospravljanjem, čiščenjem, pranjem, likanjem in podobnim na najnižjem nivoju točkovanja priljubjenosti "brložnih opravil" :o)))

- imam še eno miceno materialno željo - RADA BI ŽIVELA V VILI ČIRA ČARA - no če ne bo ravno Pikino domovanje ne bom razočarana - rada pa da bi ji bila nadvse podobna :o)))

Tvoja odmevčica :o)))
Oseba Urškin Raj sporoča …
Dragi dedek Mraz. Letos si najbolj želim eno pikico, saj veš katero, ane?
Tvoja Urša
Oseba tjasa sporoča …
Dragi dedek Mraz,
ne želim veliko, ti že veš kaj - srečo in ljubezen, predvsem pa zdravje pa tale mala smrečica je tudi lahko zraven :)
tvoja Tjaša
Oseba Špela sporoča …
Dragi dedek Mraz!

Sicer ne vem, kakšna so tvoja merila za pridnost, ampak naj ti povem, da se jaz trudim vsak dan znova :) Če bi šlo, bi rada vsaj eno dodatno urico časa na dan. Če pa prosim preveč, potem bom vesela kakšnega okusnega čaja.
tvoja Špela