Poletje / Summer

Uf, toliko načrtov sem imela za današnji dan, pa so večinoma vsi padli v vodo zaradi visoke vročine gospodične G, ki je bila včeraj cepljena. Cel dan je preležala in ni imela moči narisati niti ene risbice, kar je znak, da je nekaj hudo narobe. Zelo sem vesela, da je vsaj gospodična N uživala v tem dnevu, saj sta z babico preživeli dan zunaj na soncu.


Oh, I had so many plans for today, but I had to put them all aside, because Miss G developed a high fever due to her preschool  vaccination yesterday. Poor girl... she was sleeping all day or just lying on sofa.
I'm happy that my mum took Miss N outside and they had a lovely day together.


Jaz pa sem proslavljala po svoje. Ob gospodični G sem kvačkala poletno odejico, ji ob tem malo pela, jo božala po laseh ali jo opazovala med spanjem. 


I celebrated first day of summer my own way, I was crocheting a summer blanket beside Miss G, so I could stroke her hair here and then, sing to her or just watch her sleep.Upam, da bo kmalu bolje in bomo lahko proslavili prihod poletja, pa čeprav z malo zamudo.
No, saj malo smo proslavili kljub vsemu. Spekla sem odlično pito. Sočno, malinovo, poletno. Prepričana sem, da se bo kmalu zopet znašla na naši mizi.


Oh, I wish she'll be fine soon.
 She was so looking forward to the summer and today should be a really magical day.
But I did manage to bake a lovely summer pie. Something to brighten our day. Yummy!
 

Komentarji

Oseba Ann sporoča …
Hope Miss G is better tomorrow - I'm sure she will be! Love that crochet Anja!
Oseba Vladuška sporoča …
Upam, da bo gospodični G kmalu bolje. Si pa krasno ujela poletje v to odejico in tako vseeno začinila prvi poletni dan. Malinina pita, njami.
Oseba Hali sporoča …
Boga G. upam, d aji bo kmalu bolje...Odejica - v mojim barvah, topla, barvita.Krasno!
Oseba Anonimni sporoča …
Zdajle bi jo takoj še en košček.
lp m.