Ptica, ki odžene skrbi / Bird that takes away all your worries

 Ta ptica ti odžene skrbi. Lahko prileti domov. 
Zlata ptica


Gospodična G me zna razjeziti... in zna se tudi opravičiti... na svoj način... največkrat s pismom, z risbico.
Zadnjo sem si prilepila na koledar in sem jo s februarske strani sedaj prestavila na marčevsko, ker mi je izredno pri srcu in me vsakič pomiri.


Miss G knows how to make me angry... and she has a way to say I'm sorry... with a note, a drawing. The recent one is glued on our calendar and came from February page on March page because it's so incredibly lovely. Makes me smile every time.
 

Kvačkana ptica poleg risbice pa je za vas. Ker se tako stiska ob risbico se je zagotovo nalezla njene čarobnosti in je sedaj čas, da jo ponese k eni izmed vas. 
Pustite komentar in v ponedeljek jo pošljem na pot.
Lahko mi poveste kako se znajo opravičiti vaši otroci... ali pa mi pustite le smejkota :o)


Crochet bird next to a note is for you. It hangs so close to the magical words that it became magical itself. It's time to let her go to one of you. Leave me a commenton this post and I'll send this bird on her way on Monday.

Komentarji

Oseba Hali sporoča …
Kako prisrčno in res čarobno... Tudi moji se znajo takoooo prikupiti. S kakšnim poljubčkom, objemom pred spanjem in držanjem, držanjem, držanjem...Mami ne spustim te, ker te imam tako rad!
Oseba Vladuška sporoča …
Res lepo opravičilo in čisto posebno :) In ptica, ki odžene skrbi bi morala biti v vsakem domu.
Oseba Naama sporoča …
Zame so otroška opravičila najbolj prisrčna, ker so iskrena; tudi moj triletnik se največkrat opraviči z objemom in sladkim 'oprosti mami'.
Pa lep vikend še naprej!
Oseba Simona sporoča …
Podobno se je opravičeval v svojih malih letih tudi moj sin. Vedno se mi je zdelo, da ga moram to da se bo opravičil, če bo kdaj komu naredil krivico,opravičiti. Pa ni bilo potrebno veliko učenja, le vzgled. Tudi sama sem se, če sem tako čutila, opravičila njemu. Že od malega.
In takale opravičila z risbicami so najbolj prisrčna. Veseli pa me, da ni pozabil, da je opravičilo gesta, ki si ga dober odnos zasluži, tudi danes, ko je že 23-letnik.
Oseba Simona sporoča …
Podobno se je opravičeval v svojih malih letih tudi moj sin. Vedno se mi je zdelo, da ga moram to da se bo opravičil, če bo kdaj komu naredil krivico,naučiti. Pa ni bilo potrebno veliko učenja, le vzgled. Tudi sama sem se, če sem tako čutila, opravičila njemu. Že od malega.
In takale opravičila z risbicami so najbolj prisrčna. Veseli pa me, da ni pozabil, da je opravičilo gesta, ki si ga dober odnos zasluži, tudi danes, ko je že 23-letnik.
Oseba anaja sporoča …
Ker sem babica, sem se najprej spomnila na vnukovo opravičilo. Star je bil približno štiri leta, na vratih pa me je pričakal listek: STOP ZA BABI IMAM PROBLEME. Tako se mi je opravičil za nerodnost, ki jo je naredil, in je potreboval čas zase. Star je devet let in listek še visi.

Ptica, ki odganja skrbi! Vsak jo kdaj potrebuje!
Oseba Barbara sporoča …
Ooooh, se mi zdi da bi mi v teh dneh ena taka ptica še kako prav prišla, ko kar ne znam najti sreče, ki je tam enkrat po novem letu izginila neznano kam ... Sedaj mi je jasno, zakaj je tvoj blog tako krasno sončen in vesel, ko imaš pa take ptice in tako krasne otroke :)
Oseba arnela.o sporoča …
Zelo lepo:)

lp

http://mjauqi.blogspot.si/
Oseba ime rože sporoča …
velike punce mi puščajo listke z opravičilci v žepku v torbici,... Mali pa mi samo reče "Ne bit jezna, rad te imam."