18/52 Sobotne drobtinice


To soboto sem, preživela s čopičem v rokah... in metlo... in sesalcem. In vesela lahko povem, da sta spalnica in kuhinja pripravljeni na brušenje parketa, da so vsi okenski okvirji prebarvani in da je celo stanovanje lažje za poln prtljažnik odpadkov. Fijuuu!

 
Tole rdeče čudo zgoraj bo v maju dobilo še čisto svojo objavo, zato sedaj ne bom preveč izgubljala besed. Naj pa povem, da sem se morala kar potruditi, da sem mu zagotovila mesto pri nas doma :o)
 

 Na poti domov sem se igrala s fotoaparatom (natančneje zaslonko, se mi zdi - človek bi pričakoval, da kaj vem o svojem fotoaparatu, ko ga že toliko uporabljam, pa vam čisto po pravici povem, da nimam pojma. Pa bi bilo fino, nič ne rečem, ker ima toliko uporabnih in zanimivih funkcij :o). Torej, igrala sem se s fotkičem in obcestnimi svetilkami. 

Prva fotka spodaj je nastala med vožnjo po glavni cesti, pri drugi je Žiga veselo vijugal po naši uličici, zadnji dve pa sta nastali na balkonu. Potem pa se je fotoaparat naveličal in je crknil. Ni šla baterija, enostavno mu je prekipelo. Še dobro, da se naslednji dan zopet postavil na noge. Nisem še čisto pripravljena ostati brez njega, čeprav je po modernih merilih že kar star .





Komentarji

Oseba veverca sporoča …
o pišuka, a tkole se loti stopnic? je hecno, kako za kakšne vsakdanje stvari sploh ne vemo, kako bi se lotili izdelave. sori, k se tko 'zapikujem' v obrtniška dela, amapk jaz obožujem te prenove in vse kar ima veze s hišami...
Oseba Anja sporoča …
Haha, veverca, tiste deske v spodnjem levem kotu slike so provizoriš stopnje za te stopnice, pa sva jih snela, ker so bile polne peska in jih je bilo potrebno očistiti. Sicer pa ja, takole nekako to izgleda.
Oseba Vladuška sporoča …
Krasno je tole poigravanje s fotoaparatom. In vidim, da je svetloba na koncu hodnika vedno bolj svetla in delo v stanovanju gre proti svojemu cilju. :)
Oseba mateja sporoča …
Tvoj blog me znova in znova navdušuje! Tako zaradi fotografij, kot tudi opisov.
Nekaj objav pa me je še posebej pritegnilo - tiste povezane z obnovo. Tudi midva sva se namreč lotila obnove in si počasi ustvarjava gnezdece. Všeč mi je, da si v sobice narisala angelčke, ki bodo budno pazili na najmlajše. Čudovito! Razmišljam, da bi sama naredila nekaj podobnega :)
Danes pa sem se posebej ustavila ob fotografiji stopnic - kot bi gledala najino sobo:) Smem vprašati, ste jih izdelali sami ali ste jih kupili?
Vem, da bo to čudovit in prijeten dom! Vse dobro vam želim!
Oseba Anja sporoča …
Ojla, Mateja. Stopnice smo delali sami. No stopnje so še v fazi hrastovih dil, ampak tudi to še pride na vrsto :o)
Oseba Katja sporoča …
Kul. Zelo mi je všeč. Stanovanje in fotke :)