Šivam luknjo

... rečemo, ko otroci v koloni zaostanejo in morajo dohiteti tiste pred njimi.


Jaz imam pa blogerski zaostenk in neporavnane dolgove.

Še vedno nisem razodela, kdo je dobil paketka domin iz tele objave.
Še naslov, pa boste lahko tudi pri vas ustvarili malo zaspano mestece.

Če se sedaj sprašujete, kako je lahko tale bonbonček šel mimo vas, naj vas potolažim. Objavljen je bil na mojem drugem blogu, ki pa sem ga sedaj zaprla in objave skopirala v Drobtinice. Ker tukaj se vsi vi in tukaj se stvari dogajajo, tam je bil pa bolj dolgčas.

*

Začela sem že razmišljati o letošnji izmenjavi novoletnih okraskov. Ste za? Malo razmislite, medtem pa jaz poskrbim za organizacijo.

*

Med brskanjem po netu sem našla neko pisanje ob katerem sem se zopet spomnila na lepote polžje pošte. Kuverta v nabiralniku, rokopis, ... pismo potisneš v torbico, ga nosiš s seboj, dokler nimaš časa, da ga odpreš, prebereš, ... 
Kaj hočem nakvačkati s tem? Bi se katera dopisovala z menoj?  Tako malo za hec, malo zares. Če ste za, mi pošljite svoj naslov na mejl in počakajte, da pozvoni pri vratih poštar :o)

*

Uživajte v jeseni!

Komentarji

Oseba Andreja sporoča …
jaz sem za, ma ker sem še malo "frišna" , kje dobim tvoj meil?
Oseba tatajana sporoča …
Avtor je odstranil ta komentar.
Oseba tatajana sporoča …
Odlično za izmenjavo :). Kako ste si to zamislili - obrišeš prah in zamenjaš ali izmenjavo novih?
Oseba Andreja sporoča …
pa tudi za izmenjavo okraskev sem :)
Oseba helena sporoča …
Imaš čudovito ideje. Z veseljem bi si dopisovala s teboj, ampak imam tako malo časa, da se bojim, da zadeva ne bo funkcionirala. Tvoje drobtinice prebiram z navdušenjem, včasih kaj pokomentiram in na tej ravni bi ostala še naprej.
Za izmenjavo novoletnih okraskov pa sem vsekakor ZA; čakam nadalnja navodila.
Oseba Simona sporoča …
Ja super, domin se res veselim, bova skupaj z Loretko ustvarjali. Pa tudi za izmenjavo okraskov sem. Super ideja. Pa tudi dopisovala bi si s tabo, si me spomnila na najstniške čase in dopisovanje. Se že prav veselim. Pošljem naslov.
Oseba ime rože sporoča …
Jaz sem tudi za izmenjavo okraskov. Tako kot lani. Ne bom pozabila trenutka, ko so me vsi trije čakali doma, da sem prišla s službe, da odpremo vse kuverti skupaj hkrati.
Enkrat sem se na veliko dopisovala v pravih pismih in imela svoje pen-friende po vsem svetu.. sedaj si pa ne upam več. Me pa veseli, da to v pravih počneta v tem e-času počneta obe hčeri in se skrijeta v kot prebrat svoje pismo,...
Oseba Anonimni sporoča …
Sem ustvarjalka na več področjih, trenutno v keramiki. Podarila bi nekaj lepih, avtorskih drobnarij.
Že celo večnost si dopisujem s svojo sošolko iz osnovne šole, odkar sem se preselila v Ljubljano. dopisujem si tudi s prijateljico v Ljubljani, ki nima računalnika in ne telefona. Z veseljem bi si dopisovala s tabo, a žal nisem našla maila...Božislava
Oseba Moje malenkosti sporoča …
Sem prav tako ustvarjalna mamica treh otrok. Rada bi si dopisovala z vami, saj me navdušujete. Simona
Oseba mojchka sporoča …
iiii, jaz bi si tudi dopisovala!
Oseba Andreja sporoča …
Pozdravljena, a mi lahko napišete vaš meil, da vam pošljem moj naslov za dopisovanje, hvala in lep pozdrav!
Andreja