torek, 05. november 2013

Šivam luknjo

... rečemo, ko otroci v koloni zaostanejo in morajo dohiteti tiste pred njimi.


Jaz imam pa blogerski zaostenk in neporavnane dolgove.

Še vedno nisem razodela, kdo je dobil paketka domin iz tele objave.
Še naslov, pa boste lahko tudi pri vas ustvarili malo zaspano mestece.

Če se sedaj sprašujete, kako je lahko tale bonbonček šel mimo vas, naj vas potolažim. Objavljen je bil na mojem drugem blogu, ki pa sem ga sedaj zaprla in objave skopirala v Drobtinice. Ker tukaj se vsi vi in tukaj se stvari dogajajo, tam je bil pa bolj dolgčas.

*

Začela sem že razmišljati o letošnji izmenjavi novoletnih okraskov. Ste za? Malo razmislite, medtem pa jaz poskrbim za organizacijo.

*

Med brskanjem po netu sem našla neko pisanje ob katerem sem se zopet spomnila na lepote polžje pošte. Kuverta v nabiralniku, rokopis, ... pismo potisneš v torbico, ga nosiš s seboj, dokler nimaš časa, da ga odpreš, prebereš, ... 
Kaj hočem nakvačkati s tem? Bi se katera dopisovala z menoj?  Tako malo za hec, malo zares. Če ste za, mi pošljite svoj naslov na mejl in počakajte, da pozvoni pri vratih poštar :o)

*

Uživajte v jeseni!

11 komentarjev:

Andreja pravi ...

jaz sem za, ma ker sem še malo "frišna" , kje dobim tvoj meil?

tatajana pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
tatajana pravi ...

Odlično za izmenjavo :). Kako ste si to zamislili - obrišeš prah in zamenjaš ali izmenjavo novih?

Andreja pravi ...

pa tudi za izmenjavo okraskev sem :)

helena pravi ...

Imaš čudovito ideje. Z veseljem bi si dopisovala s teboj, ampak imam tako malo časa, da se bojim, da zadeva ne bo funkcionirala. Tvoje drobtinice prebiram z navdušenjem, včasih kaj pokomentiram in na tej ravni bi ostala še naprej.
Za izmenjavo novoletnih okraskov pa sem vsekakor ZA; čakam nadalnja navodila.

Simona pravi ...

Ja super, domin se res veselim, bova skupaj z Loretko ustvarjali. Pa tudi za izmenjavo okraskov sem. Super ideja. Pa tudi dopisovala bi si s tabo, si me spomnila na najstniške čase in dopisovanje. Se že prav veselim. Pošljem naslov.

ime rože pravi ...

Jaz sem tudi za izmenjavo okraskov. Tako kot lani. Ne bom pozabila trenutka, ko so me vsi trije čakali doma, da sem prišla s službe, da odpremo vse kuverti skupaj hkrati.
Enkrat sem se na veliko dopisovala v pravih pismih in imela svoje pen-friende po vsem svetu.. sedaj si pa ne upam več. Me pa veseli, da to v pravih počneta v tem e-času počneta obe hčeri in se skrijeta v kot prebrat svoje pismo,...

Anonimni pravi ...

Sem ustvarjalka na več področjih, trenutno v keramiki. Podarila bi nekaj lepih, avtorskih drobnarij.
Že celo večnost si dopisujem s svojo sošolko iz osnovne šole, odkar sem se preselila v Ljubljano. dopisujem si tudi s prijateljico v Ljubljani, ki nima računalnika in ne telefona. Z veseljem bi si dopisovala s tabo, a žal nisem našla maila...Božislava

Moje malenkosti pravi ...

Sem prav tako ustvarjalna mamica treh otrok. Rada bi si dopisovala z vami, saj me navdušujete. Simona

mojcej akvarijska pravi ...

iiii, jaz bi si tudi dopisovala!

Andreja pravi ...

Pozdravljena, a mi lahko napišete vaš meil, da vam pošljem moj naslov za dopisovanje, hvala in lep pozdrav!
Andreja