torek, 25. marec 2014

Dan mamic


Mislim, da sem izbrisala že tri besedilca k tejle objavi in imam občutek, da mi sedajle ne bo uspelo napisati nič posebej smiselnega.
Morda me je pa napadla blogerska kriza... ali pa pomladna utrujenost :o)
Imam polno glavo besed, misli, pa jih ne spravim v neko primerno, prijetno obliko.
Ne bom več napenjala še tistih nekaj celic, ki so še prižgane.

Upam, da ste preživele lep materinski dan, da ste dobile naročje pesmic, rožic in poljubčkov, da so bili otroci danes še posebej pridni in da ste uspele najti v današnjem dnevu tudi nekaj časa le zase.

V želji, da lepo zapečatimo današnji dan, imam za eno izmed vas darilce.
Pustite komentar pod to objavo in v petek bom izžrebala srečko marjetko.
Lahko mi poveste, katera je vaša naj pomladna rožica.
7 komentarjev:

mtka uri pravi ...

draga Anja, tudi tebi vse lepo ... lep preostanek materinskega dneva ... in se ne oglašam za marjetico ... ker letos bom imela laški slez ... vse lepo tebi in tvojim ... u

ime rože pravi ...

Pri nas imamo praznovanje jutri, ko bo v šoli pomladanska proslava in moj sin pravi, da bo tako lepo,.. "da bomo vse mame jokale" :) S srečko marjetko lahko osrečiš druge Rožice :), sama pa se bom tokrat odločila za narcise; ker so tako rumene kot pomladansko sonce.

Marjana pravi ...

Ah, ja, lepo je, če/ko se kdo spomni, vseeno na kateri dan. Mame (no, vsaj jaz) smo ponavadi zadovoljne z lupčkom, ne rabi nosit daril. Moja mala pikica mi je kar na domači gredici nabrala kukavice (mi jim tako rečemo, uradno so menda hrušice ali grozdki) - ker so ji te rožice najlepše. Pa ni vedela, da je praznik, je še premajhna, ampak je bilo tako lepo, ko mi jih je prinesla... Ah, taki trenutki preženejo vse črne misli in skrbi. Lepo je biti mama! Vsem mamam želim veliko takih nežnih trenutkov in ogromno ta velikih, mokrih poljubov.
Danes pa praznuje moja nona (84 let); nabrale ji bomo narcis, saj jih ima zelooooooo rada. Ker ji jih je dedek vedno nosil.

Anonimni pravi ...

Marjetica je moja najljubša. Naj te brezblogerstvo ali karkoli že je, hitro mine. Petra Mlakar

Hali pravi ...

Ja lepo je bilo, že zjutraj eno presenečenje, popoldan še od fantov.... Mmhmhm meni najljubša je hijacinta :-)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Upam, da si imela lep dan in, da je tudi današnji prijazen do tebe in tvojih :)) Najljubšo pomladno rožico je pa težko najt, meni je najljubši cvetoč travnik, v vseh letnih časih :)

mihaela pravi ...

Hvala za lepe želje! Tudi jaz imam blogersko in ustvarjalno mirovanje, ne pride pravi trenutek ... Najljubši mi je vsak nov cvetek, ki se odpre, vsak nov sveže zelen list ... Pomlad je preprosto lepa!