sobota, 11. oktober 2014

*


Čeprav je že oktober, še vedno nisem našla pravega ritma. Služba, družina, učenje otrok, dom. Občutek imam, da mi zmanjkuje časa za vse, da dnevi minevajo, jaz pa nimam nič posebnega pokazati. Zvečer si poskušam začrtati naslednji dan, da bi bila mirnejša, da bi imela vsaj drobčkan občutek, da sem tam, ne da le tečem zraven. Včasih pomaga.
Kako se počutite ve?
Vam uspe izkoristiti te čudovite jesenske dni?


 

4 komentarji:

ime rože pravi ...

Tudi sama se nedavno počutila kot na brzovlaku,... Dobro je bilo, da sem prestopila na "lokalca", ki gre bolj na izi in se med domačini bolje počutim.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Poznano. Meni pomaga, če enostavno neham hiteti. In si rečem, a ni fajn, a nam ni fajn :)Pa kaj, če ni šlo po planu in ni to in ono postorjeno. Saj to na koncu sploh ne šteje. Vedno pravim,moj oči je celo življenje delal, tudi zadnji dan, pa še ni do konca naredil vsega.

TinaMalina pravi ...

Hitenje - tipična težava nas žensk, bi jaz rekla. Morale bi se malo cepiti na moške, na njihovo fokusiranost na en cilj hkrati, ne pa imeti odprtih tisoč projektov hkrati ;) Ampak izgleda, da je to naše poslanstvo na tem svetu. Jaz si zato baterije polnim čez vikende, med tednom pa sem na "ta hitrem vlaku"! ;)

Vladuška pravi ...

Mislim, da se mi je celo uspelo malo ustaviti v tej jeseni. Upam, da tudi ti kmalu ujames svoj ritem.