sreda, 14. oktober 2015

Zbirke


Z malim bolnikom sva doma.
Rešujeva nalogice v otroških revijah, reževa in lepiva, bereva pravljice, igrava domine in urejave take in drugačne zbirke.
Začela sva z zbirko otroških revij, nadaljevala z avtomobilčki, sestavljankami, danes pa sva uredila še zbirko majhnih plastičnih  igrač. Strašno veliko dela imava.
In ko Malega B kakšna zbirka dovolj prevzame, da pozabi na kihanje in kašljanje, se jaz tiho umaknem med svoje zbirke :o)
Leseni krogci in barvice... o, veselje :o)


7 komentarjev:

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Meni so tvoje risbe zelo všeč, lesene krogce pa poznam, res so čudovit material za imet v žepu, polepljen s servetkom, porisan, popisa, obžgan ali kar tak. Ti tvoji imajo še eno dodatno sporočilo, eno čisto posebno prijazno energijo sevajo. In barvice imaš super!

Vladuška pravi ...

Uživata torej in kako lepo se znaš potopiti v svoj svet.

Valentina Bizjak pravi ...

Tako zelo mi je všeč tvoja zbirka lesenih krgcev! :)
Preprosto čudovito.

Anonimni pravi ...

tudi moj B(mislim, da si delita eno lepo ime) kašlja in kiha.
že ves teden sestavljava legice. ponoči jih sanjam, priznam!
:)

veverca pravi ...

joj anja, a to ti rišeš na krogce?? fuuul je lepo! krasno za obeske takšne in drugačne (okoli vratu, na smrečici, v girlandi za na steno...). zelo cort!

Anonimni pravi ...

A tole nastane z navadnimi barvicami (ker jih vidim na sliki)? Zelo lepo... želim si, da bi imela tudi sama talent za tovrtsno ustvrjanje, pa imam žal ne samo dve, ampak se mi zdi, da včasih kar tri leve roke :)
Katja

Anja pravi ...

Z navadnimi barvicami izpod moje roke. Potem jih še polakiram z akrilnim sprejem ali pa kar premažem z lepilom za les.