KEEP CALM and READ A BOOK

Še en skok v lansko leto sem pripravila.
Celo leto sem si zapisovala naslove knjig, ki sem jih prebrala. Začelo se je iz radovednosti, ker sem želela izvedeti, koliko strani preberem v enem letu. 
Nisem imela občutka. 3000, 5000?



Poleg tega pa sem si želela narediti tudi pregled prebranih knjig.


JANUAR

FEBRUAR

 MAREC

APRIL
 
MAJ
Gospa Marija Grubb
 
JUNIJ
 
JULIJ
For you (digitalna knjiga)
 
AVGUST
 
SEPTEMBER
 
OKTOBER
 
NOVEMBER
 
DECEMBER 


 10125 strani čudežev, sreče, joka, ljubezni, skrbi, čarovnije, objemov, prijateljstva, radovednosti, razmišljanj, sanj, skrivnosti, strahu, bega, ustvarjanja, potovanj, ...
Nekatere sem si izbrala zaradi zanimivega naslova, pri drugih me je pritegnila naslovnica, rada preberem tudi kratek opis na zadnji strani, nekatere sem si izposodila iz radovednosti, kaj berejo otroci, kako piše čarovniška pisateljica. Nekaj knjig je bilo odpisanih iz knjižnice in te gredo skoraj vedno z menoj domov.

Težko bi izbrala najljubšo. Preveč so si različne. Od vsaki bi lahko povedala kup reči.
Jih je pa nekaj, ki bi jih rada dodala v domačo zbirko knjig, da bi lahko listala po njih kadar bi me poklicale.


Komentarji

Oseba ime rože sporoča …
O hvala za ta seznam. Ga bom priporočila hčeri, veliki knjigožerki, seveda pa bom tudi sama kaj prebrala, predvsem v času dopusta, ko običajno najraje berem. Najlepše je, ko knjigo prebereš v kosu, kar pomeni, da to ni le zvečer v postelji. Prav zato zadnja leta res ne berem dovolj.
Aja, tudi moja hčera piše vse naslove knjig ki jih prebere in te listke potem vrže v mali kozarec za vlaganje, ki krasi njeno polico.
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Jaz sem jih tudi pisala kot najstnica. In dele besedila, ki so mi posebej sedli v srce. Sploh ne vem, kje je končal moj zvezek, si me pa ponovno navdihnila. Morda spet začnem s tem, mislim, nasploh premalo berem zadnje čase, razen pravljic, kaj strokovnega... pogrešam knjige. Anja, ti si en tak zaklad.
Oseba Katja sporoča …
Vau, dolg in bogat seznam knjig! Tudi sama sem žal v klubu tistih, ki (pre)redko vzamemo v roke knjigo. Pa ne tisto, ki jo moramo, ampak tisto, ki si jo želimo, tako za dušo! :)
Oseba Unknown sporoča …
Vse pohvale,pri nas se trenutno bere največ pravljic za enoletnici:)
Oseba veverca sporoča …
Se vidi, kdaj imaš dopust ;)
Tudi jaz čisto premalo berem. Vglavnem strokovne knjige. V šoli sem jih pa požirala. Rada bi s televizije presedlala na knjige.
Oseba Helena sporoča …
Anja, hvala za ta seznam. Sama se že dooolgo spravljam, da bi ga pisala. Včasih pa sem si zapisovala misli, ki so se me dotaknile.