Romantičen vikend


Ta vikend je bil čisto najin...
Otroke sva odpeljala v varstvo k mojemu bratu in noni ter se obrnila proti zahodu. 
Smer Idrija.
 Pred ciljem najinega oddiha, sva se ustavila v Geoparku Idrija. Želela sva si ogledati klavže. Po ogledu Divjega jezera in nekaj kilometrih vožnje dalje, se je pred nama prikazal zanimiv prizor. Reka čez cesto, polovica mostu verjetno nekje daleč v strugi ter zasilna pot čez deročo vodo... hm... Pa sva pustila avto kar pri tablah, ki so opisovale nevarnost stanja...  in se peš podala dalje. V bližini je bil prijetno zibajoč viseči most, po prečkanju katerega se ti je še nekaj časa zibal želodec. 
In sva šla... z roko v roki... po cesti dalje... mimo izvira sveže studenčnice... skozi gozd poln pokajočega drevja ... ali medvedov... kdo bi vedel... in ko sem že skoraj obupala nad tem, da bova sploh prikorakala do cilja, sva jih zagledala pred seboj. Klavže. ha, pa sva se lahko obrnila :o) in šla zopet mimo godrnjajočih medvedov, kjer me je Žiga presneto ustrašil... do zibajočega mostu.

Strinjala sva se, da je bilo za najih izlet prav fino, da je voda odnesla most, ker se drugače ne bi ustavila. Tako pa sva imela krasen sprehod, na katerem sva klepetala tako rekoč ves čas.
 

Popoldne sva prispela v Kendov dvorec obisk katerega sva si privoščila ob okrogli obletnici najine zveze, ki traja od srednješolskih dni.
Popolno je bilo.
Neskončno prijazno osebje,
krasno urejena notranjost dvorca,
okusna hrana, 
prijeten vrt...



❤ 

Ob najini obletnici pa imam nekaj romantičnega tudi za vas.
Pustite komentar in mi napišite kater je po vašem mnenju naj romantičen kraj ali pa naj romantičen dogodek.
Časa imate en teden, do nedelje 25. septembra.

Komentarji

Oseba mtka uri sporoča …
Idrijske klavze so cudovite. In cestitke za obletnico. Moj - najin najboljs romanticen kraj. Hm. Kar nekaj jih je. Soline. Pot od Predela do Belopeskega jezera. Sleme v jeseni. Soline. Klopca na svetem Andreju. Vcasih tudi mcdrive 😊
Oseba Andreja sporoča …
Romantično? Biti v dvoje brez otrok je že zelo dober začetek. 😀 Ogled kakšnega mjuzikla ali gledalisca in potem kakšna dodatna večerja.😀
Oseba ime rože sporoča …
Romantično? Pa dajmo po letnih časih: Sončni vzhod na vrhu Matajurja na zadnji dan v letu, jesenski sprehod po planini Kuhinja pod Krnom, Nadiška korita zvečer - na vroč poletni dan, pomladi - sprehod v gozdu med samimi prvimi telohi.
Oseba veverca sporoča …
Hej Anči, res lepo je spremljat vajino zgodbo; krasen par sta! Čestitke in vse lepo še naprej. Pa hvala 100x za semenčke maka!! :)