Torkovo čvekanje

 







čvekam, čvekam, čvekam o

... korona razmerah... imam občutek, da le čakamo, kdaj bo doletelo naš razred...

... sladkarijah... ki mi ne dišijo več toliko kot nekoč... kar je zelo čuden občutek...

... glasbi... zjutraj poslušam ARS... popoldne pa rock... vmes je kakofonija glasov...

... cunjah, ki se nočejo same zlikat...

... kopalnici, ki se noče sama pomiti...

... mulcih, ki hočejo biti sami doma...

... vrtu, kjer že diši po jeseni...


in še o nagrajenkah, ki bosta prejeli paketek presenečenja

v čvekanje prejšnjega tedna sta se vključili mtka uri in Valerija

in ker je dve čist kul številka

bom obema poslala darilce

mtka, tvoj naslov imam, Valerija, tvojega pa spet ne :o)


povejte, o čem čvekate, pa morda dobite darilce naslednji teden


bodite zdravi


Komentarji

Oseba Valerija sporoča …
Ooo, kako všeč mi je tvoja današnja objava... Najprej zato, ker obožujem kaktuse, včasih sem jih imela veliko zbirko, a ko so prišli otroci, sem zbirko počasi nehala dopolnjevati in počasi se zmanjšuje...čeprav navdušenje nad kaktusi še kar traja...
In potem zato, ker sem v tvoji objavi našla svoje ime... Jupi :) Vedno je lepo dobiti darilce, pa ne glede na to, kaj se skriva v njem. Svoj čar ima že pričakovanje, odpiranje... Hvala ti. Pošljem svoj naslov.
Tudi pri nas čvekamo o korona razmerah, o tem, kako dolgo bo vzdržal pouk v tej obliki, kot je sedaj. Vse bolj se mi zdi, da se šole po tiho pripravljajo na pouk na daljavo... Upam, da vseeno ne pride do tega...
Lepo bodi!
Oseba ime rože sporoča …
O, tudi mi čvekamo v službi o tem, kdaj bo udarila korona in o tem kakšni so krizni načrti. Najprej smo pobirali stave, kdaj bo katero doletelo prvo testiranje in ja, ena je že bila pred dnevi ob 6h zjutraj pred urgenco in je v koloni čakala na tisto sestro v skafandru. V šoli je bilo testiranih že polovica devetakov in razsaja neka druga viroza z vročino, glavobolom in prebavnimi težavami.
Uf, kar ne moremo verjeti, kako je naša soška dolina od Kanala, Tolmina, Kobarida, Bovca do Trente čisto vsa belo pobarvana, nič koronska,.. in tako samo čakamo in čvekamo kako je to mogoče in kdaj nas doleti.Srečno!
Oseba Tina Z. sporoča …
Res osupljive fotke, se malo sprehajam med tvojimi objavami...
Ti kaktusi me spominjajo na puščave, ki jih obožujem... In njihove nore barve...
Drugače pa je Tour malce pometel s korono, kar se čvekanja tiče. Gledam ga, odkar ga rtv slo prenaša, s staro mamo uživava ob njem... Letos pa sploh...danes cela familija v rumenem... In pogrešamo Pariz in Francijo... In francoščino smo že ornk pozabili... Upamo na konec korone in na delujoč letalski promet... Srečno vsem pri tem.