Pest drobtinic


* Gospodična N se v šoli še vedno vztrajno izmika angleščini... ali pa se angleščina izmika njej. Drugo leto se bo ta zgodba končala, do takrat pa napeto posluša učenje angleščine Gospodične G. Očitno se ji zdi znati tuj jezik silno zanimiva zadeva (Gospodični N, ne G) in je začela s pomočjo internetnega prevajalnika pisati zgodbe.

* Pri pospravljanju mojega kotička sem naletela na kupček kartonov različnih malih dimenzij (ostanki parspatujev). Sedaj spravljam v življenje različne skice in ideje.


* Berem izredno simpatično knjigo. Ela in prijatelji.
Če vam je všeč Nikec, potem je veliko možnosti, da vam bo tudi Ela.

* Pred časom sem kupila nekaj klobk volne in se mi je zdelo hecno, ker za začetku poletja kupujem projekt za hladne dni. Pa mi sedaj ob večerih prav ustreza, da si čez kolena pogrnem nekaj toplega.
 
* Z velikim zadovoljstvom se bom danes prepustila petkovemu lenarjenju. 

Komentarji

Oseba Cvetoči travnik sporoča …
:)), sem se nasmejala zgodbici o N in G in pristavljam še svojo. Tudi A ni bila preveč navdušena nad angleščino, pa še v njenih časih je bila razlaga v šoli hudo suhoparna:)))in sedaj si mora ravno tako pomagati s prevajalnikom. Le povej tvoji gospodični N, da se ji splača potruditi, kajti gospe A je še danes žal:) Pozdravček in le dobro se pokrivaj s klopki volne:), Andreja