Vikend drobtinčkanje


* V soboto dopoldne smo se vrnili med znanstvenike. Izdelali smo vesoljski modul :o), se vrteli z reaktivnim pogonom in poskušali prehiteti moč sonca pri topljenju sladoleda. Krasno je bilo.

* Na Čopovi v hostlu Tresor je potekala Izmenjevalnica, ki jo pripravlja Rdeči križ Slovenije. Še dobro, da mi kdaj uspe gledat Tednik, drugače sploh ne bi izvedela za tole super idejo.


* Popoldne pa smo se odpravili k Rožmarinki. Vsa je v zelenju. Vrtnica je zdajle najlepša in v njej si je kosova družina našla dom. V vrtu pa češnja. Do sitega smo se jih najedli.


* Mali B je s seboj prinesel sadiko lubenice, ki jo je v lonček posadil pred dvema tednoma. Verjetno bo v teh sončnih koncih bolje uspevala, kot pri nas doma. Bomo videli.
 

* Po dolgem času smo se odrasli zvečer usedli pred hiško in malo klepetali. Iz vinogradov so se oglašali črički. Malo smo oprezali za kresnicami, a je še čisto prehladno zanje.

* Nedeljsko jutri je bilo čudovito čisto in sončno. Ravno pravšnje za igro z žogo še pred zajtrkom.


Kakšen je bil vaš vikend?

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Vidim, da ste imeli zelo lep in zabaven vikend.
Oseba oldpunca sporoča …
Uf, kje je že vikend! Tako zelo zamujam s komentarji, da je joj! :-))) Vaš vikend je bil čudovit in sončen. Krasne fotke si nam pokazala. :-)