Barve mojega dne / Colors of my day


 Tokrat sem si sama podarila šopek... sončno rumeni tulipani so me nasmejali že v trgovini. Tako živi, navihani so. Bilo je, kot bi čakali prav name, da jih odnesem s seboj. Pospravila sem okensko polico in pogrnila svež prtič. Kotiček je postal pomladno svež in topel.

Aren't those tulips the sunnier tulips ever. They made me happy at the same moment I first lay my eyes on them in the store. They are so lively,  villainous, perfect for our little home. I made them a lovely space on our nord window shelf.



Kmalu so si pod tulipani pripravili rojstnodnevno zabavo mali poniji.
Nič jim je zamerim, tudi jaz bi tukaj pripravila čajanko, če bi se lahko kot Alice pomanjšala.

And soon a  herd of ponies came to celebrate a birthday under tulip-tree. I don't blame them, I would have tee right there if only I could became small like Alice.



Na drugi okenki polici pa je po tednu dni zacvetela utrgana vejica. Ne vem kako se grm imenuje, vem pa da ima zelo dolge in ostre trne, ki močno opraskajo tiste lumpe, ki trgajo veje (v boj z njimi se poslala kar Žiga, haha)

On the other window shelf a tiny flower finally opened her eyes.  She is so small and delicate, no wonder she needs those thorns to watch over her.



V tisti razmetani sobici, kamor vas zlepa ne spustim, ker bi lahko resno ogrozila vaše zdravje, pa te dni krpam  kostume. Kar nekaj sem jih kupila v Gvantu in z njimi razveselila moji gospodični, ki se nikoli ne naveličata preoblačenja v baletkasta in princeskasta oblačilca.

In that messy room of mine I keep myself busy mending costumes. I have bought a few of them in secondhand store. My little girls are soooo happy! Love watching them dance around in their new dresses.



Lep četrtkov večer vam želim!

Wishing you a lovely Thursday evening!


 P.S. Katere barve so zaznamovale vaš dan?

P.S. What were the colors of your day?


Komentarji

Oseba Maja sporoča …
Čudovite barve!! Sploh tulipani, ki mi vedno pričarajo pomlad. Kar se pa utrgane vejice tiče, pa mislim, da je od japonske kutine. Spomladi zacvetijo močno rdeče ali pa nežno roza!

Moj današnji dan pa je zaznamovala modrina: neba in morja, saj smo se podali na izlet na obalo. Čudovito, jasnina, veter, ki te prečisti, mrzel zrak in nič ljudi!
Oseba VSE DOBRO sporoča …
Fotografije so prekrasne in vejica, ki je zacvetela je najbrž "volčja češnja", vsaj na naše, koncu "Kure" se temu trnastemu grmu tako reče ...

Mi lovimo objeme sončnih žarkov prežete z burjo in modrina morja je tista, ki lepi slike v moj album srca ... ker v letu ravno ni veliko dni tako zaznamovanih z modrino morja sem zanje nadvse hvaležna in so zame pravi blagoslovi ...
Oseba HRANDICA sporoča …
Je že tako, da sva obe danes zagledani v rumene tulipane :)). A ni fino, ko lahko svet gledamo v barvah?
Uživaj v svojih najljubših odtenkih♥
Oseba Ann sporoča …
Beautiful photographs as usual Anja - and beautiful tulips. We had a lovely spring day here in the UK - but I was working! So my day was blue and white outside (sky blue and cotton wool clouds) but brown and white inside (wood floors and white sheets).
Oseba Andreja sporoča …
Čudovite fotke!!!
Ja, tisto je Japonska kutina.
Mene pa je predvsem zaznamovala rdeča barva, saj sem naredila eno jagodno in eno višnjevo torto :-))
Oseba MarikaGabez sporoča …
Lepe fotografije in človek kar ne more verjet koliko vsega je v enem dnevu, ko takole pogleda skozi fotografije.
Moj dan je bil pisan, na trenutke malo obledel, pa pokrpan...pač en tak običajen barvni dan.
Oseba Helena sporoča …
Fino, ker si se pocrkljala s tulipani. Da so dobili družbo na okenski polici mi je prav simpatično.
Lepe barve si nam pričarala s temi fotkami.
Oseba Vladuška sporoča …
A ni super, ko si tako same sebi občasno privoščimo kak šopek. Si naredim veliko veselja, pa še pomlad prinesem v stanovanje. Ne vem če ne bom kaj takega naredila tudi sama ta vikend. Potrebujem malo zelene. Za prvo silo pa bo dnevna soba, kar ne morem se naveličat te barve. Uživajte.