14/52 Sobotne drobtinice


 Aaaaa, zjutraj me je pričakala taka miza...


... in taka kuhinja...


Da o kupu nezlikanega perila in igračah na tleh sploh ne govorim. V bistvu je bil podvig priti z enega kota sobe v drugega. Gospodični sta si urediti prostor na kavču, kar je povečalo razdejanje na tleh... morda pa sta Malemu B pripravili poligon... hmmm, na to nisem pomislila... kakorkoli, do nedelje točno do 14.00 je bilo vse pospravljeno. Tako urejeno že dolgo nismo imeli in zaenkrat se niti dobro ne znajdem.


 Niti en pospravljalni virus ni strl debele nepospravljalne skorje s katero sta obdani gospodični. Da pospravljam sta opazili šele, ko sem prižgala sesalec in nista več slišali pravljice po radiju.
 

 Popki na breskovih vejah bodo zdaj zdaj zacveteli, forzicija pa se je odprla prav ta vikend. Ko bi vsaj tudi na vrtu.


 Pomanjkanje barv zunaj poskušam uravnotežiti z barvami notri. Tale rumena jopica je testni model. Za novorojenčka, ki ga vsi že nestrpno pričakujemo bi rada spletla jopico. Kupila sem čudovito mehko merino volno, pa si nisem upala kar takoj plesti z njo, za primer, če število zank ni pravo. Zato sem najprej naredila testni primerek.


 Popoldne smo odšli v telovadnico na praznovanje rojstnega dne.
Mislim, da gospodičnama ne bom več nasedala, da ne moreta hoditi, da sta utrujeni in da je pot odločno predolga... v primerjavi s kilometri, ki sta jih pretekli to popoldne, je vsak sprehod mala malica.

 
 Zvečer pa pok v posteljo... itak.
In film za naju... itak.

 
 

Komentarji

Oseba veverca sporoča …
hahahahaha :)
no, veš, jaz sem ti v sanjah pomagala pospravljat. res! :)
sem bila na obisku, samo vi ste bili pa po službah (to sicer ni v moji navadi, da pridem na obisk, ko so vsi v službah). in sem posedala po dnevni in opazila, da je v koritu kup nepomite posode. in sem rekla, ah če sem že tu, pa anja je ful bizi, pa lahko vsaj posodo pomijem :))
Oseba jagodka sporoča …
Kako imate vi lepo pregiranjalo na kavču!

Oseba Anja sporoča …
Haha, veverca, če prideš pomivat ni panike, ampak jaz imam nekoga na sumu, da prihaja razmetavat.......