Oh, ko bo vse zacvetelo, bo pa čudovito


 Imam občutek, da se rožice postavljajo v vrsto in pripravlja se pravi ognjemet barv in oblik. Le nekaj ur sonca in popki se bodo odprli. Vsi naenkrat in prepričana sem, da se bo v tistem trenutku zaslišal radosten vzklik, ki bo odmeval po vseh kotičkih travnikov, gozda, polj, vrtov, domov. In nato se bodo cvetovi odpirali kot nežna glasba. 


Tiste najbolj neučakane so že zacvetele in zaradi nizkih temperatur cvetki kar ostajajo z nami, mraz jim podaljšuje dni in zdi se, da čakajo na svoje prijateljice. Jim bo uspelo zacveteti dovolj kmalu, da si bodo lahko pomahale, se nasmehnile ena drugi?

 

Komentarji

Oseba veverca sporoča …
ne bo, pri nas ne bo :( so srne pojedle VSE tulipane! no, po drugi strani so pa srne sedaj vesele :)
Oseba Alexandra G.D. sporoča …
Hvala za link, prav prijetno...
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Lepe fotografije!
Oseba Hali sporoča …
Tudi jaz vsak dan pregledujem, če se je greda kaj obarvala :-)
Oseba Neja sporoča …
HEy...ker rada berem tvoj blog, sem te nominirala za LIEBSTER award =)
http://itislovelyfood.blogspot.com/2013/04/liebster-award-no-2-and-3.html
Oseba ime rože sporoča …
Pravljično!Misim da imaš zelo rada pravljice in da jih gotovo tudi pišeš. Napiši in nariši eno tako, kot jo opisuješ prav v tej objavi,... kako se rožice nasmehnejo druga drugi in si pomahajo. Kako lepo!
Oseba Simona sporoča …
Tak občutek sem imela danes dopoldne tudi sama. Se mo zdi, da urica dve sonca in bo vrt zažarel. Krokosi so se že odprli, narcise komaj čakajo da odprejo cvetove, tulipani so že zunaj ...
Komaj čakam.
Oseba Evelina sporoča …
Zdravo. Sem prvič na vašem/tvojem blogu. Prvo v kaj sem se zaljubila, so fotografije in še v to pomirjujočo glasbo. Res pravi pomladni šarm. Upam, da bo kmalu tudi na naših tleh... (:
Oseba Anja sporoča …
Oj, Evelina, dobrodošla. Naj bo kaj TI :o)