petek, 05. april 2013

Oh, ko bo vse zacvetelo, bo pa čudovito


 Imam občutek, da se rožice postavljajo v vrsto in pripravlja se pravi ognjemet barv in oblik. Le nekaj ur sonca in popki se bodo odprli. Vsi naenkrat in prepričana sem, da se bo v tistem trenutku zaslišal radosten vzklik, ki bo odmeval po vseh kotičkih travnikov, gozda, polj, vrtov, domov. In nato se bodo cvetovi odpirali kot nežna glasba. 


Tiste najbolj neučakane so že zacvetele in zaradi nizkih temperatur cvetki kar ostajajo z nami, mraz jim podaljšuje dni in zdi se, da čakajo na svoje prijateljice. Jim bo uspelo zacveteti dovolj kmalu, da si bodo lahko pomahale, se nasmehnile ena drugi?

 

9 komentarjev:

veverca pravi ...

ne bo, pri nas ne bo :( so srne pojedle VSE tulipane! no, po drugi strani so pa srne sedaj vesele :)

Alexandra G.D. pravi ...

Hvala za link, prav prijetno...

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Lepe fotografije!

Hali pravi ...

Tudi jaz vsak dan pregledujem, če se je greda kaj obarvala :-)

Neja Ribnikar pravi ...

HEy...ker rada berem tvoj blog, sem te nominirala za LIEBSTER award =)
http://itislovelyfood.blogspot.com/2013/04/liebster-award-no-2-and-3.html

ime rože pravi ...

Pravljično!Misim da imaš zelo rada pravljice in da jih gotovo tudi pišeš. Napiši in nariši eno tako, kot jo opisuješ prav v tej objavi,... kako se rožice nasmehnejo druga drugi in si pomahajo. Kako lepo!

Simona pravi ...

Tak občutek sem imela danes dopoldne tudi sama. Se mo zdi, da urica dve sonca in bo vrt zažarel. Krokosi so se že odprli, narcise komaj čakajo da odprejo cvetove, tulipani so že zunaj ...
Komaj čakam.

Evelina Donko pravi ...

Zdravo. Sem prvič na vašem/tvojem blogu. Prvo v kaj sem se zaljubila, so fotografije in še v to pomirjujočo glasbo. Res pravi pomladni šarm. Upam, da bo kmalu tudi na naših tleh... (:

Anja pravi ...

Oj, Evelina, dobrodošla. Naj bo kaj TI :o)