♥♥♥


Dan, ki sem ga tako veselo razglasila za petek, je bil četrtek, kot ste zagotovo vedeli vsi, razen mene :o) Verjetno je eden od razlogov, zakaj sem malo pohitela ta, da sta gospodični na morju s starimi starši in da mi brez njiju čas teče čisto drugače. Pravzaprav sem tudi njima po telefonu razlagala, da se čez dve nočki vidimo.  Pa so nastale tri nočke in en dan plavanja več in en dan tavelikih kepc sladoleda več :o)
Jaz pa sem pridobila en dan za pospravljanje. No, po pravici povedano, sem v trenutku, ko mi je dragi razložil princip dni v tednu, ugasnila sesalec in prižgala šivalni stroj. Končala sem prešito odejo, za katero lahko rečem, da je prav taka, kot sem si jo želela. Svetla, romantična in mehka.
Ob njej naj vas prosim le še to, da ko se bom naslednjič lotila šivanja nečesa, kar je večje od naše največje sobe, me prosim ustavite.
(Ok, ni ravno večje, ampak mizo in stole sem pa vseeno morala potisniti v kraj, da ne govorim o tem, da bi bilo morda vseeno bolj pametno prej pospravit.)
 

My Friday, was Thursday to the rest of the world, so after landing I got one extra day. Yay!
In a normal housewife world, I would and should  be cleaning but, no. I sat behind sewing machine and made something that is big, bright, romantic, soft and cosy. Love it!  




Lepo nedeljo želim vsem!

Happy Sunday!




Komentarji

Oseba VSE DOBRO sporoča …
Anjaaaa joj kako čudovita odeja je nastala ... ej kapo dol - prečudovita je - jaz sem se takoj zaljubila vanjo :o))) In res je tako čudovito romantična in napis - prečudovito - pravljica ...

Vse dobro ...
Oseba Ann sporoča …
I love it too - now you can cuddle up on a chair in the garden and watch the sun go down in comfort!
Oseba Bonbonček sporoča …
Čudovita odeja!! Vse pohvale ...
Oseba veverca sporoča …
uf, tole si pa res lušno naredila.
zgleda ravno prav topla za zlest pod njo v hladnih poletnih večerih in ravno prav hladna za počivat na njej ob toplih poletnih dneh. a veš tisti filing, ko so eni blagi tko prijetno hladni poleti...
lepo met.
Oseba Vladuška sporoča …
He he, kako je to fajn, ko v trenutku pridobiš en dan :) Koliko stvari lahko še postoriš ali koliko strani lahko prebereš v knjigi :))) Odeja je čudovita.
Oseba Helena sporoča …
Ooo, kakšna mega odeja. Po velikosti in po izgledu. Romantična še in še. Mislim, da se boste pod njo vsi radi stiskali.
Oseba Cinnamon and Thyme sporoča …
Wow, prekrasna je! Pohvalno, pridne in ustvarjalne roke imaš :).