Dan 2 / Day 2

Totalna katastrofa. Začelo se je že zjutraj. Ker sem imela zjutraj sestanek sem jo zbudila dobre pol ure prej kot običajno in primanklaj spanja se je vlekel skozi cel dan. Na srečo je imela babica na mizi kup novih knjig, ki sta jih nato pregledovali in se je slaba volja vsaj za nekaj časa potuhnila. V tem času mi je tudi uspelo malo pospraviti delovno sobo. Našla sem nekaj davno izgubljenih reči :o) in na tleh ustvarila toliko prostora, da lahko razgrnem krojno polo. Saj ne da imam čas za šivanje, ampak vseeno je lepo videti tla, ha ha.

A total disaster. I all began in the morning. I had an early meeting so I had to wake Miss G up a litte bit earlier as usual. Her lack of sleep was more than obvious for the whole day. Luckily her granny had some new books on her desk so they were happy together for an hour or so and her bad mood hide in the darkest courner waiting for sleeping time to attack again.
However, I manage to tidy up my studio. Yay. I found some long lost things and there is anough space on the floor to cut up some fabric. Not that I have time to sew, but it is good to see floor again :o)

Komentarji

Oseba Elizabeth sporoča …
hello anja!

i tagged you! come visit my blog and play along. :0)
Oseba Anonimni sporoča …
Pospravljanje.
Zakaj že...