Najljubša počitniška najdba / My favourite holiday OP shop find

Tole objavo bi delila z vami veliko prej, če ne bi založila kabla za spravljanje fotk s fotoaparata. Sedaj sem ga našla in tadam...

V Dorchestru je bilo na moje in mamičino veselje veliko dobrodelnih trgovin, pa še nedeljski boljšjak smo imeli nekaj minut hoda od hiše. Bi si sploh lahko želeli kaj več :o)

Pokazala bi vam rada čudoviti sliki dveh oblačil iz osemnajstega stoletja. Ko sem zagledala prvo v zaboju v kotu trgovine, sem kar poletela tja. Od navdušenaj sploh nisem pomislila, da bi bila morda še kakšna. Stala sem tam in jo kazala mami, ko sem dobila občutek, da to ni vse. In res, v zaboju je bila še ena. Popoln par, se vam ne zdi.
Poleg tega mislim, da originala, pa tudi če nista bosta dobili mesto vna zidu moje delovne sobe.


Dorchester is full with OP shops. Besides that, we had a car boot few minutes walk away from our house. Who could ask for more :o)
I would like to show you two drawings of a 18th century dresses. I found them in an Oxfam. When I saw the first one in a box, hidden in teh darkest corner (oh, how dramatic :o) I was so thrilled that at first I didn't think there might be some more. But there was one more. They are so perfect together, don't you think.
Besides, I belive they are original drawings, but even if they are not, I will hang them on my studio wall.

Komentarji

Oseba Amy sporoča …
those drawings are just lovely original or not!
Oseba Anonimni sporoča …
In ko si tam, ti nekdo izpred nosa odnese nežno porcelanasto skodelico s podstavkom. Potrebno se je zelo hitro odločati, kajne.
lpm.