Doma / Home


Res smo doma, a ne morem še končati s počitnicami. Moram vam pokazati Hišico. Pravzaprav Hišo. Čudovito hišo, v katero se zaljubiš na prvi pogled.
Vozili smo se po Burgundiji, ker smo sledili Gertici (garmin) nismo natančno vedeli kje smo. Pa se ustavimo v neki vasici, raztegnemo noge in ko se obrnem okoli, jo zagledam. Kamnite stopničke do vrat, sivka ob stopnicah, mucek na pragu, lesena bela polkna, visoka okna... Aaahh. Čudovito.  
Ponavadi si ne upam kar tako odkorakati do tuje hiše, ampak tukaj me je kar odneslo na prag in pokukala sem notri. Težka lesena miza, prt, lonci... Manjkal je le vonj po piškotih ali dobri juhi :o)


We are home... it's good to be home, but my head is still in France. Because there stands a House. A lovely stone House. With white big windows, lavender by the front stairs and a funny cat. The moment I saw it I fell in love. This is my dream house. Truly.
Isn't it wonderful, magical?

 




Komentarji

Oseba Ann sporoča …
What a wonderful holiday you've had Anja and yes that is a dream house - hope its yours one day
Oseba Helena sporoča …
Ooo, hiška kot iz pravljice. Ni čudno, da te je prevzela. Tista sivka in bršljan, pa polkne ... Ter mucek oz. ti (vsaj mislim, da si :)) na vrhu stopnic ... Čudovite fotke in dobrodošla doma!
Oseba Vladuška sporoča …
Tole je res pravljično. Mislim, da nas je kar nekaj takšnih, ki bi si v tem primeru drznile isto kot ti. :)
Oseba VSE DOBRO sporoča …
Kako čudovita hiša - prelepa je in ti tudi :o)))
Oseba elizabeth sporoča …
yes, it is magical.
and so was your day at the beach.

hugs to you,
elizabeth
Oseba Gourmet forever sporoča …
Res je nekaj na njej - tako domača deluje - že po fotkah...