Zaljubljeni v svet / Falling in Love with the World


Jesenski pladenj
Po nekaj letih sem (skoraj že) obupala nad tem, da bi nam uspelo sestaviti in obdržati urejeno poličko na kateri bi imeli razstavljene reči, ki prikazujejo določen letni čas (nature shelf). Nekako reči s poličke izginejo, poleg se začne nalagat reči, ki tja sploh ne sodijo (računalniška miška, lepilo, lonček z barvo...) in podobne reči. Tako sem to jesen poskusila nekaj novega. Naravni pladenj. Zadeva stoji na mizi, le v času obrokov jo brez težav prestavim. Pladenj se je tako lepo ujel v naš dom in vsakdan, da se nam zdi, kot da je že od nekdaj tukaj. 

Nature tray
Instead of having a nature shelf I decided to put a nature tray on the table.
Nature shelf never realy worked for us. I love the idea, but stones, nuts, leave, whotever was on dispaly has miraculously disapered in few days and things like glue, cups... took their place.
But this tray is great. It's easy to move it around, nothing can fall off and it's all still there after few days. Yay!



 Ali modra veste, je ta rumeno zelen jajčevec užiten?
Do you know, is this yellow eggplant edible?

Komentarji

Oseba VSE DOBRO sporoča …
Tudi naš brlog premore tak pladenj na kuhinjski mizi in verjemi, da se tudi v njem znajde kaj, kar ne spada v dekoracijo tistega letnega časa :o))) Recimo pogrešamo kako radirko ali šilček, ki se čudežno znajde ob delanju naloge na mizi na tem pladnju :o))) In priznam, včasih še sama kakšno malenkost odložim tja ... ampak to smo mi in naša nota in tako je najbrž najbolj prav ...

In tvoj jesenski pladenj je prečudovit ... za paradižnike pa ne vem - bodo pa samo okras :o)))

Vse dobro ...
Oseba AllyRose sporoča …
Tudi sama na mizo vedno postavim nekakšen razstavni pladenj ali košarico, ki jo potem spreminjam skoraj tedensko. Tvoj pladenj je zelo estetski.
Če je na sliki Aubergine Striped Toga, je užiten in ima vonj po cimetu.
Oseba Anja sporoča …
Superca, po sliki sodeč je to to. Naj hvala!