Ob morju / By the sea


Uradno smo odprli počitniško sezono.
Slovesen dogodek se je zgodil ob zvokih šumenja morja in
kričanja galebov.
Vsi prisotni so se strinjali, da ga ni čez dober dolg vikend...


It's official.
Summer time is here!!!
We spent few relaxing, fun and carefree days by the sea.


Upam, da ste tudi vi preživeli lep prazničen vikend in da ste se danes polni vtisov vrnili med štiri stene. Pri nas je kar malo tihotno sedaj, ko so šolski hodniki prazni. Še nekaj dni in tudi učitelji bomo odnesli pete. To mi je pri moji službi resnično všeč. Ob koncu šolskega leta zaključiš poglavje in septembra začneš znova. Nobena reč se ne vleče kot špaget za teboj in med počitnicami lahko delaš načrte za naprej. 
I hope you had a lovely weekend and that return to work today wasn't to bad. It's really quite in school these days. Kids went on holidays and only teachers are still walking around the empty corridor. In few days we'll be gone too. I really love my job. In the end of June you finish your school year and there is nothing that would  worry you during your holidays. You have time to relax and make plans for the next year.

Komentarji

Oseba PaisleyJade sporoča …
Love your photos - especially since we are in the middle of winter!!!!
Oseba Vladuška sporoča …
Tvoj blog je res prekrasen, prava inspiracija in pobeg od ponorelega sveta ;), pa še mir prinese duši. Vse te krasne fotografije in lepe besede ogrejejo srce.