Še vedno razmišljam... / Still thinking...

Medtem ko razmišljam, kaj bom zavila v darilce enemu izmed vas (več o tem tukaj) nastaja nekaj zajčkastega. Obljuba dela dolg :o)
Sicer pa imam za vas novico, ki je nekako povezana s tem, kaj bo poleg smešnega vezenja še v paketku. Bilo je takole: v ponedeljek se nič hudega sluteči pripeljemo na vrh čudovitega hriba, na katerem stoji velika lepa kmetija. Otroci so navdušeni, starši tudi. Za otroke travniki, štori in pesek, za nas miza in klopi. Vse je v najlepšem redu. Potem pa se odprejo velika vrata poleg mize. Mirno pogledam v tisto smer in kaj zagledam.... prostor poln škatel... škatle polne blaga.... Kaj pa je to? nedolžno vprašam... in tako nanese, da sem kmalu nosila polna naročja blaga v avto. Jupiiii! KATJA, HVALA (in seveda tvoji mami tudi)!!!!!!!!!!
Komaj čakam, da vam ga pokažem. Trenutno se pere in kmalu bo na vrsti likanje in nato fotografiranje in šivanje. Tukaj nekje pridete na vrsto vi in vaša radovednost :o)
In še odgovor na vprašanje, kaj ima to zvezo z mojim darilom enemu izmed vas. Police v sobi se mi namreč podirajo ob neznaski količini materiala in če hočem narediti prostor za novo pošiljko, moram nekaj ukreniti. Nekajdnevno šivanje ne bo dovolj, zato bom nekaj blaga, ki ga imam podarila. Izbrala bom seveda takega, da bo ustrezal temi :o) Ne pozabite se pofočkat tukaj in potem držat pesti tja do nedelje, ko bo veliko žrebanje.

And while I'm thinking what to give as my giveaway prize I keep my hands busy. Of course it's something with bunnies.
However, I' ve got some great news for you. It all started on Monday (yesterday). We went to our dear friends, had picnik, talked a lot and all of a sudden a door near the table opened. How could I not look inside? ... haven, I tell you. Boxes, boxes, boxes of fabric. What's this? I asked very harmless and few minutes later I was loading my car :o) Joy!!! Katja, thank you so so so much!!!!
I'll show you everything soon, but I have to wash and iron it first, touch it a little bit more and ... make some space in my studio. I still have a lot of fabric on my shelves and I'll not be able to use it all so, I'll give some away. Leave a comment
here and you'll be in the draw (Sunday 19th).

Komentarji

Oseba K sporoča …
Oho, si na loteriji zadela ;)
Oseba Anonimni sporoča …
Hojla.

Ne za kaj. Smo veseli, da je naša listnca malo bolj prazna. Čestitam za tristoto objavo. Sama se raj nam pofočkala, da ga ne dobim nazaj (blago namreč).

Lp, Katja
Oseba PaisleyJade sporoča …
So cute!
Oseba VSE DOBRO sporoča …
Lepo te je brati :o)))
Oseba Tanja sporoča …
To pa je bil lep dodatek krasnega dneva. Komaj čakam, da pokažeš kaj nastaja iz pridobljenega blaga.

Bodi lepot, Tanja
Oseba Elizabeth sporoča …
oh! what fun! i just love fabric! i don't know that a stash can ever be too big. and you just never know when you will need 'that particular piece'!

lucky girl!
Oseba TracyC sporoča …
Wahoo! Friends and fabric. What more could anyone ask for?
Oseba Maja sporoča …
Verjamem. da ti je polepšalo dan! Kaj dan, teden!
Oseba Anonimni sporoča …
Jaz bi si rada sešila odejo.
Naj kakšen košček blaga ostane za tiste, ki beremo blog z zaostankom.
LP m.